BANANPANDEKAGER

Pandekager har altid været på morgenmenuen hos os i ferier og på fødselsdage. Med tiden er de blevet grovere og tilbehøret sundere – det er de bestemt ikke blevet ringere af, og vores store børn efterspørger dem da stadig.

BANANPANDEKAGER (15 stk. )

1 1/2 kop hvedemel, 1 1/2 kop havregryn ,
1 spsk. Sukker, 2 tsk. bagepulver, 1/2 tsk. salt, 2 æg, 2 kop mælk, 2 spsk. smeltet afkølet smør, 2 mosede bananer, 2 tsk. Vanilje sukker.

Rør eller blend hele molevitten sammen til en tyktflydende konsistens. Juster evt. Konsistensen med mel eller mælk. Steg dem i smør på en varm pande.

Server med frisk frugt (på billedet ananas og mynte) og lidt ahornsirup.
Top gerne din servering op med små glas med skyr og lidt granola, og wupti – så er du næsten på hotel…