DE DOVNE DAGES BRØD

Kan jeg få sundhed, lækkerhed OG nemhed til at gå op i en højere enhed, så springer jeg gerne over hvor gærdet er lavest.

Det her brød er sådan et du kan komme i tanke om kl. sengetid – og alligevel gide at røre sammen.
Færdigrørt på nul komma dut – Og bedst af alt :

MINUS MELKLISTER PÅ FINGRENE.

De dovne dages brød :

DET SKAL DU BRUGE:
1/2 pk. Gær ( 25 gram) , 4 dl. Koldt vand, 2 dl. Kærnemælk, 1 tsk. Sukker, 1 1/2 tsk. salt, 2 dl. Grahamsmel, 3 dl. Havregryn, 6 1/2 dl. Hvedemel.

SÅDAN GØR DU:
Gær og vand røres sammen i en stor skål.
Resten ag ingredienserne røres i. Rør til dejen har konsistens som en tyk grød.
Hæld dejen i en smurt bredform.
Dæk med plastfilm eller et fugtigt viskestykke og lad det hæve natten over i køleskabet.
NÆSTE DAG: Bag brødet ca. 40 min. ved 200 grader.

Ideelt både til morgenmaden, sandwichen i mad pakken og brødet til suppen, Prikken over i’et: det bevarer fugtigheden og smager friskt LÆÆÆNGE.