EFTERÅRSSALAT

Når vejret står på rusk og regnvejrsdage, hælder jeg til salater der har lidt mere karakter og gennemslagskraft i smagen end sommerens blide nuancer.

Denne her salat er en af mine årstidsfavoritter. Den går godt til et mørt stykke saftigt kød.

Smagen er præcis lige så skøn som looket.

Det skal du bruge:

3 majskolber (kan udskiftes til 300 gram optøede frostmajs)

250 gram brune champignoner

1 fed hvidløg

1 rødløg

1 håndfuld persille

3 spsk. olivenolie

Saft af 1 citron

1 spsk. smør

150 gram brombær

S og peber

Sådan gør du:

Skær majskornene af majskolberne, og rens champignon og skær i skiver.

-Skær rødløg i både og hak hvidløg og persille.

-Varm olien på en pande og tilsæt Rødløg og hvidløg. Steg dem let i 3-4 min. Tilsæt majs og persille og lad det simre yderligere et par minutter.

-Tilsæt salt og peber og citronsaft sammen med smør og lad det simre til smørret er smeltet.

-Tag panden fra varmen, og bland med de friske champignonerne, og drys med brombær på toppen

-Lad salaten trække lidt og server.