Diætisten i Herlufsholm

For dig der drømmer om et ærligt og kærligt forhold til mad.
Få Kostvejledning

Klinisk diætist i Næstved

Heidi Dreist – Autoriseret af Sundhedsstyrelsen

Knæk koden til den sunde balance

Jeg møder mange mennesker som er løbet godt og grundigt sur i sundhed. Kure og stramme regler har lagt låg på sundhedsglæden, og hverdagen er blevet fyldt med dårlig samvittighed, istedet for energi og overskud. Min fornemste opgave er at hjælpe dig med at få sundheden skruet sammen på en måde, så du stadig bevarer gnisten i dine øjne. Fokus på muligheder fremfor forbud er en absolut kerneværdi i min vejledning. Næring og nydelse skal følges ad for et kærligt og varigt forhold til mad
Opskriften på den sunde mad-balance består i min verden af mad der styrker din krop, blandet med en god portion livsglæde som løfter din energi. Det handler nemlig ikke kun om hvad du putter i munden, men i lige så høj grad det, der foregår i dit hoved. Af samme årsag arbejder vi både med din mad og dit mindset – uden dom og løftede pegefingre. Med et forløb hos mig får du hjælp til lige præcis det DU har brug for. Om det er diætistforløbetvægttabkostvejledning eller måske personlig hjælp til behandling af en spiseforstyrrelse.

Vi bygger bro mellem din fysiske & mentale sundhed

Jeg lægger vægt på at min vejledning tager hånd om både dit fysiske og mentale velvære. Det som din hjerne ønsker for din sundhed skal samarbejde med den del af dig som er knyttet til dine vaner og dine følelser. Du kommer ikke langt ved at svinge pisken over nakken på dig selv, og på den måde fremtvinge rå viljestyrke efterfulgt af hård indre selvkritik. Når du istedet  lærer at lytte til din krop og respektere dens signaler, bliver det så meget nemmere at holde fast i nænsom omsorg for dig selv.

Skal jeg hjælpe dig?

Som kl. diætist, ernæringsekspert og coach med efteruddannelse indenfor det psykologiske område, kan jeg tilbyde dig HELE værktøjskassen og guide dig trygt i mål. Jeg hjælper til at:
 • Navigere i din spisning, så mad bliver til glæde istedet for kamp
 • Samarbejde og lytte til din krop, så du nemmere kan holde fast
Jeg har selv gået vejen, og desuden haft glæden af at have hjulpet tusindevis af mennesker, til et mere fredfyldt forhold til mad.
Har du brug for kostvejledning?

Kontakt diætist i Næstved

Hvis du er nysgerrig på en pris, eller om et af mine forløb kunne være det rette for dig, så kontakt mig gerne for at høre nærmere. Jeg har priser på mine forskellige forløb samt mulighed for tilskud og rabatordninger. Vær opmærksom på at sygesikringen Danmark og flere sundhedsforsikringer støtter et forløb hos en autoriseret klinisk diætist. Som autoriseret diætist og kostvejleder i Næstved har jeg blandt andet kunder fra Haslev og Glumsø. Men jeg hjælper dig gerne, uanset hvor du bor henne, og konsultationer over skype er også en mulighed.
Har du brug for min hjælp?
 • Diætistforløbet
  Som autoriseret klinisk diætist i Næstved tilbyder jeg kostvejledning omkring vægttab og andre helbredsmæssige udfordringer som fx fødevare intolerance eller forhøjet kolesterol.
  Læs mere
 • Mentorforløbet
  Her går vi et spadestik dybere end diætistforløbet, og vi arbejder ikke kun med dine konkrete spisevaner, men også det psykiske aspekt.
  Læs mere
 • Foredrag
  Som coach, tidligere madmisbruger og mange års erfaring som aut. klinisk diætist, har jeg mange indgangsvinkler til det sundhedsmæssige budskab. Jeg lægger vægt på muligheder og inspiration, fremfor løftede pegefingre.
  Læs mere

Følg med på min blog

Seneste posts
 • Hvad siger tidligere klienter?

  KATRINE GRAVESEN
  “Uden den din hjælp var jeg aldrig kommet så langt i min proces. Jeg er næsten i mål, vejer pt 71 kg. Jeg fastholder min vegetariske livsstil og træner fortsat. Jeg synes bare at du skal vide at du virkelig har bidraget til at min livskvalitet er blevet bedre. Sætningen “andre mennesker spiser af dig (min energi) når du er ude, og så fylder du op med mad derhjemme” har i den grad ændret mit syn på mit spisemønster. TAK!”
 • Hvad siger tidligere klienter?

  HEIDI RENNER
  “Jeg vil helt klart anbefale Heidi til andre der ønsker en livsstilsændring. Jeg er selv igang med et forløb og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det er en kamp men Heidi er super god til at støtte og vejlede.”
 • Hvad siger tidligere klienter?

  LONE JOHNSSON
  “Jeg har fået den bedste hjælp og støtte. Jeg er på low fod map diæt, og der har været mange spørgsmål dertil og nedture. Heidi har gennem hele forløbet været forstående og guidende. Der har været opfølgning på forløbet og min kostplan. Det har været vildt brugbart for mig. Selvom mit forløb nu er afsluttet, er jeg stadig blevet mødt med hjælpsomhed og svar på spørgsmål, der er dukket op.”
 • Hvad siger tidligere klienter?

  JETTE STARK
  “Jeg vidste en del om kost (rigtig og forkert) og havde en fornuftig indstilling , men manglede nogle værktøjer til at få min mave til at fungere. Jeg har i mange år haft problemer med fordøjelsen, og Heidi hjalp mig på rette vej. Via kostprogram og sund viden har jeg nu efter 4 møder med Heidi, fået styr på den rigtige kost til lige netop mig og min fordøjelse. Jeg er super glad og føler jeg har fået en faglig målrettet hjælp. Tak Heidi!
 • Hvad siger tidligere klienter?

  ANITA
  “Dårligt selvværd af for mange kilo gjorde, at jeg valgte jeg at søge hjælp, da det havde udviklet sig til et større problem end jeg selv kunne løse. Jeg har allerede på 3 mdr tabt en del kilo.Og jeg føler ikke at det har været en kæmpe kamp. Heidi sørger for at det ikke bliver for kompliceret – Ingen besværlige indkøb. Heidi formår at få en til at føle sig velkommen og du behøver ikke at være flov over det problem du kommer med. Hun ved hvordan du har det. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget for mig selv, og jeg kan kun give Heidi min varmeste anbefalinger og sige til dig der læser dette: GØR DET!!”
 • Hvad siger tidligere klienter?

  DINA
  “Heidi har hjulpet mig med at rydde op i mine tanker og spisemønstre. Fokus er på vaner og tanker, og ikke kun kalorietælling. Det er hårdt arbejde at slippe af med negative spisemønstre, og mit arbejde vil nok tage noget tid. Derfor er det godt at have Heidi med på sidelinjen. Heidi er rigtig god til at spore sig ind på, hvad man har brug for hjælp til. Hun ser på en som en individuel person og hjælper ud fra det.”