Hjemmelavede knækbrød

af sep 16, 2021

HJEMMELAVEDE KNÆKBRØD

HET UDEN KLISTER FINGRE. Love it.
Disse her virkelig easy peasy og kan bruges både som knækbrød og fx også som tynde sprøde, flager i selskab af lidt hummus og grøntsagsstænger. Tykkelsen gør forskellen.

Det skal du bruge👇
2 dl. Havregryn
4,5 dl. Vand
0,5 dl. rapsolie
2 spsk. hørfrø
2 spsk. chiafrø
4 spsk. solsikkefrø
3-4 tsk. Havsalt

Sådan gør du👇

•Kom alle ingredienser i en gryde og bring i kog. Skru ned og kog grøden færdig under omrøring indtil du opnår en fast og cremet konsistens.

•Fordel grøden i et tyndt lag på 2 bageplader med bagepapir.
Drys med havsalt

•Bag brødene ca. 1-1 1/2 time ved 150 grader. Afhænger af tykkelse og placering i ovnen. Det skal være gyldent og sprødt.

•Når det er bagt færdigt afkøles det på pladen, og knækkes i stykker når det kølet ned.

•Gem det i en tætlukket pose eller beholder.

•Mellemmålid : fx par bidder med et lag hvidløgsfløde ost + en lille skål bær.