Spicy Edamame Bønner

Jeg ELSKER edamame bønner.
De er hyggelige, de smager skønt, og så er de nogle sunde små proteinbomber.
Denne her totalt enkle opskrift har min mand hjembragt fra Hong kong. Smag og sundhed i skøn forening.

Vi bruger dem som snack til et glas vin på terrassen eller som et hyggeligt mellemmåltid om eftermiddagen. De er spicy, så du skal kunne lide mad der har lidt kant – styrken kan dog justeres ved at skrue op og ned for indholdet af chili.

SPICY EDAMAME BØNNER ( 3-4 pers.)

Bland 1-2 spsk. ( oliven ) olie med 2 finthakkede friske chiliér , 1 fed presset hvidløg samt salt – gerne flager – og peber i en skål.

Opvarm en pose frost edamame bønner med skal, enten i mikroovn eller ved at overhælde dem nogle gange med kogende vand.

Hæld vandet HELT fra – tør dem evt. i et viskestykke.
Læg de varme bønner i skålen med olieblandigen og vend rundt. Servér som “finger-snack”.