Kartoffel suppe

Her få du min variant med den elskede og frygtede kartoffel.

Lad dig ikke skræmme af piskefløde og bacon. Nyd i stedet at din horisont ikke er begrænset til få skudsikre madvalg.

Det er tilsat i en mængde der lige cremer suppen af og giver et crunchy finish.

Når de rette mængder skrues sammen til en fuldendt smagsoplevelse, så sidder sundheden i al sin herlighed lige i skabet.

KARTOFFEL SUPPE (4 Pers.)

1 kg. Skrællede kartofler i tern, 1 løg tern, 3 rensede porrer skåret i skiver, 2-3 fed hvidløg, 1 spsk. Olie, 1 liter grønt eller hønsekødsbouillon, 1/2 dl. Piskefløde, s og p.

Drys ved servering: purløg og 4-6 skiver knust, tørstegt bacon

Sådan gør du:

-Sauter grøntsagerne i olien i en stor gryde

-Tilsæt bouillon og kog under låg 20-25 min.

-Blend kartoffelsuppen (nemmest med stavblender) til den er cremet i

Konsistens. Efterjuster evt. Med ekstra bouillon. Rund af med piskefløde og

smag til med salt og peber

-server med drys.

Tip: tørstegt bacon kan erstattes af tørstegt parmaskinke – det smager også ret fantastisk.