Lækkert knækbrød med masser af kerner, dejlig nemt at lave, og dejligt at have med i tasken på farten.
Ingredienser
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
3,5 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
2,5 tsk salt
2 dl vand
1,25 dl olie
Sådan laver du knækbrød:
- Rør havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkerkerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.
- Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen – ja, den skal være klistret!
- Læg et stykke bagepapir på bordet foran dig, hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå.
- Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, læg det hele over på en bageplade, og fjern det øverste lag papir.
- Gør det samme med den anden halvdel af dejen.
- Skær dejen ud i firkanter (eller hvad du nu synes) med en pizzaskærer, og bag knækbrødene i ca. 15 min. ved 200 grader.
