HJEMMELAVEDE KNÆKBRØD
HET UDEN KLISTER FINGRE. Love it.
Disse her virkelig easy peasy og kan bruges både som knækbrød og fx også som tynde sprøde, flager i selskab af lidt hummus og grøntsagsstænger. Tykkelsen gør forskellen.
Det skal du bruge👇
2 dl. Havregryn
4,5 dl. Vand
0,5 dl. rapsolie
2 spsk. hørfrø
2 spsk. chiafrø
4 spsk. solsikkefrø
3-4 tsk. Havsalt
Sådan gør du👇
•Kom alle ingredienser i en gryde og bring i kog. Skru ned og kog grøden færdig under omrøring indtil du opnår en fast og cremet konsistens.
•Fordel grøden i et tyndt lag på 2 bageplader med bagepapir.
Drys med havsalt
•Bag brødene ca. 1-1 1/2 time ved 150 grader. Afhænger af tykkelse og placering i ovnen. Det skal være gyldent og sprødt.
•Når det er bagt færdigt afkøles det på pladen, og knækkes i stykker når det kølet ned.
•Gem det i en tætlukket pose eller beholder.
•Mellemmålid : fx par bidder med et lag hvidløgsfløde ost + en lille skål bær.