Her få du min variant med den elskede og frygtede kartoffel.
Lad dig ikke skræmme af piskefløde og bacon. Nyd i stedet at din horisont ikke er begrænset til få skudsikre madvalg.
Det er tilsat i en mængde der lige cremer suppen af og giver et crunchy finish.
Når de rette mængder skrues sammen til en fuldendt smagsoplevelse, så sidder sundheden i al sin herlighed lige i skabet.
KARTOFFEL SUPPE (4 Pers.)
1 kg. Skrællede kartofler i tern, 1 løg tern, 3 rensede porrer skåret i skiver, 2-3 fed hvidløg, 1 spsk. Olie, 1 liter grønt eller hønsekødsbouillon, 1/2 dl. Piskefløde, s og p.
Drys ved servering: purløg og 4-6 skiver knust, tørstegt bacon
Sådan gør du:
-Sauter grøntsagerne i olien i en stor gryde
-Tilsæt bouillon og kog under låg 20-25 min.
-Blend kartoffelsuppen (nemmest med stavblender) til den er cremet i
Konsistens. Efterjuster evt. Med ekstra bouillon. Rund af med piskefløde og
smag til med salt og peber
-server med drys.
Tip: tørstegt bacon kan erstattes af tørstegt parmaskinke – det smager også ret fantastisk.