af Heidi Dreist | feb 20, 2020
Jeg ELSKER edamame bønner.De er hyggelige, de smager skønt, og så er de nogle sunde små proteinbomber.Denne her totalt enkle opskrift har min mand hjembragt fra Hong kong. Smag og sundhed i skøn forening. Vi bruger dem som snack til et glas vin på terrassen eller som...
af Heidi Dreist | feb 20, 2020
Råsyltet rabarber et sommer hit som topping på min morgenmad, når haven bugner af de friske og syrlige røde stængler.VIRKELIG nem at lave – love it. RÅSYLTET RABARBER: Ingredienser:4-5 stængler rabarber, 85 gram sukker, 2 dl. vand. , ½ citron, 1 vaniljestang...
af Heidi Dreist | feb 20, 2020
Jeg er vild med nem mad der giver et ekstra pift – jeg kalder det MAD MED X FACTOR.Små fif der hæver menuen fra at være noget sædvanligt til noget særligt – UDEN at man har brugt en evighed i køkkenet. Syltede rødløg er en af mine favoritter. SYLTEDE RØDLØG 2...
af Heidi Dreist | okt 5, 2016
Smag så det synger – det er vist ret rammende for denne her skønne BBQ sauce.Den er markant og syrlig i smagen, og passer godt til de lidt tungere kødretter som fx pulled pork og spareribs serveret med coleslaw. Det skal du bruge ( 6 pers.): ¾ dl. æbleeddike 6...