af Heidi Dreist | mar 23, 2020
Fransk rødbedesalat 4 pers. Ingredienser Salaten: 600-700 gram rødbeder, 1 lille løg, 1 dl. bredbladet Persille, en lille tsk. salt og ½ tsk. groft peber. Dressing : 3-4 spsk. rapsolie, 1 spsk. hvidvinseddike, 1 spsk. grov...
af Heidi Dreist | feb 20, 2020
200 gram skyllet og finthakket grønkål, 100 gram vilde ris ( du kan også brug bulgur eller perlespelt ), 75 gram god feta skåret i tern , 75-100 gram blåbær, 75-100 gram brombær , bladene fra 3 stængler mynte.Dressing af : 3 spsk. rapsolie + 1 spsk. æbleeddike + ½...
af Heidi Dreist | feb 20, 2020
BLOMKÅLS COUS-COUS MED MANDLER OG ABRIKOS (4 pers.) 1 blomkålshoved, 1 lille finthakket rødløg, 8-10 tørrede abrikoser skåret i små tern/skiver, en håndfuld hakkede mandler, 4-5 spsk. hakket persille.Dressing af 3 spsk. rapsolie/olivenolie + 1-2 spsk. citronsaft + ½...
af Heidi Dreist | feb 20, 2020
Vinter salat med rosenkål og granatæblekerner Vintersalat med rosenkål 4 pers. Ca. ½ kg. Rosenkål, 1 stort granatæble eller 150 gram granat æblekerner fra frost, 3 spsk. raps olie og 1-2 spsk. citronsaft, s og p. Riv eller snit rosenkål ret fint . Frigør...
af Heidi Dreist | feb 20, 2020
SPIDSKÅLSSALAT MED ÆBLER, MANDLER OG FRØ Denne her salat er frisk, NEM. Den er fyldt med fibre og sunde fedtstoffer, som gør dine tarme i godt humør. Den er fast på menuen når grill sæsonen har gjort sit indtog. Med en stor skål frisk salat som fast følgesvend på...