Fransk Rødbedesalat

Fransk Rødbedesalat

Fransk rødbedesalat 4 pers. Ingredienser Salaten:  600-700 gram rødbeder, 1 lille  løg, 1 dl. bredbladet  Persille, en lille tsk. salt og ½ tsk. groft  peber. Dressing : 3-4  spsk. rapsolie, 1  spsk. hvidvinseddike, 1 spsk. grov...
Fyldig grønkålssalat med bær

Fyldig grønkålssalat med bær

200 gram skyllet og finthakket grønkål, 100 gram vilde ris ( du kan også brug bulgur eller perlespelt ), 75 gram god feta skåret i tern , 75-100 gram blåbær, 75-100 gram brombær , bladene fra 3 stængler mynte.Dressing af : 3 spsk. rapsolie + 1 spsk. æbleeddike + ½...
Blomkålscous cous med mandler

Blomkålscous cous med mandler

BLOMKÅLS COUS-COUS MED MANDLER OG ABRIKOS (4 pers.) 1 blomkålshoved, 1 lille finthakket rødløg, 8-10 tørrede abrikoser skåret i små tern/skiver, en håndfuld hakkede mandler, 4-5 spsk. hakket persille.Dressing af 3 spsk. rapsolie/olivenolie + 1-2 spsk. citronsaft + ½...
Vintersalat med rosenkål

Vintersalat med rosenkål

Vinter salat med rosenkål og granatæblekerner Vintersalat med rosenkål 4 pers. Ca. ½ kg. Rosenkål, 1 stort granatæble eller 150 gram granat æblekerner fra frost, 3 spsk. raps olie og 1-2 spsk. citronsaft, s og p. Riv eller snit rosenkål ret fint . Frigør...
Spidskålsalat med mandler, æbler og frø

Spidskålsalat med mandler, æbler og frø

SPIDSKÅLSSALAT MED ÆBLER, MANDLER OG FRØ Denne her salat er frisk, NEM. Den er fyldt med fibre og sunde fedtstoffer, som gør dine tarme i godt humør. Den er fast på menuen når grill sæsonen har gjort sit indtog. Med en stor skål frisk salat som fast følgesvend på...