Efterårssalat

Efterårssalat

Når vejret står på rusk og regnvejrsdage, hælder jeg til salater der har lidt mere karakter og gennemslagskraft i smagen end sommerens blide nuancer. Denne her salat er en af mine årstidsfavoritter. Den går godt til et mørt stykke kød. Smagen er præcis lige så skøn...
Broccolisalat

Broccolisalat

Her får du en køn, mættende og frisk salat, som er super tilbehør til kødretter hvor der er lidt kraft i smagen. Det skal du bruge til salaten:1 stor broccoli eller 2 mindre små½ rødløg1 dl. granatæblekerner fra helt granatæble eller købt klar til brug.2 spsk. tørrede...
Luksus salaten

Luksus salaten

LUKSUS SALATEN med avocado, nødder og tranebær.   ( 4 pers. ) Det skal du bruge: 125 gram skyllet spinat 1 granatæble 1 håndfuld valnødder 1 avocado 2 spsk. tørret tranebær Dressing: 3 spsk. rapsolie 1 spsk. tranebæreddike (eller en balsamico) 1 tsk. Grov...
Rodfrugt Basser

Rodfrugt Basser

RODFRUGT BASSER ( 4 pers. + lidt til madpakken ) Vinter kalder på vintermad. Disse her skønne ovnbagte banditter kan altså noget i den kolde tid. De smager himmelsk, nemme at lave, crunchy på den lidt pizza agtige måde,  og så er det sådan nogen HELE familien...
Rå rødbedesalat

Rå rødbedesalat

RÅ RØDBEDESALAT 4-500 gram rødbeder 1-2  gram æbler ( 200 gram) ½ spsk. revet løg. Dressing: 2 spsk. rapsolie 1 spsk. æblecidereddike ½ tsk. Acaciehonning Salt og Peber Sådan gør du: Rødbeder skrælles og skæres i små bitte tern. Æblerne skæres i samme størrelse...