af Heidi Dreist | jun 26, 2023
Når vejret står på rusk og regnvejrsdage, hælder jeg til salater der har lidt mere karakter og gennemslagskraft i smagen end sommerens blide nuancer. Denne her salat er en af mine årstidsfavoritter. Den går godt til et mørt stykke kød. Smagen er præcis lige så skøn...
af Heidi Dreist | mar 8, 2022
Her får du en køn, mættende og frisk salat, som er super tilbehør til kødretter hvor der er lidt kraft i smagen. Det skal du bruge til salaten:1 stor broccoli eller 2 mindre små½ rødløg1 dl. granatæblekerner fra helt granatæble eller købt klar til brug.2 spsk. tørrede...
af Heidi Dreist | feb 8, 2021
LUKSUS SALATEN med avocado, nødder og tranebær. ( 4 pers. ) Det skal du bruge: 125 gram skyllet spinat 1 granatæble 1 håndfuld valnødder 1 avocado 2 spsk. tørret tranebær Dressing: 3 spsk. rapsolie 1 spsk. tranebæreddike (eller en balsamico) 1 tsk. Grov...
af Heidi Dreist | jan 28, 2021
RODFRUGT BASSER ( 4 pers. + lidt til madpakken ) Vinter kalder på vintermad. Disse her skønne ovnbagte banditter kan altså noget i den kolde tid. De smager himmelsk, nemme at lave, crunchy på den lidt pizza agtige måde, og så er det sådan nogen HELE familien...
af Heidi Dreist | apr 22, 2020
RÅ RØDBEDESALAT 4-500 gram rødbeder 1-2 gram æbler ( 200 gram) ½ spsk. revet løg. Dressing: 2 spsk. rapsolie 1 spsk. æblecidereddike ½ tsk. Acaciehonning Salt og Peber Sådan gør du: Rødbeder skrælles og skæres i små bitte tern. Æblerne skæres i samme størrelse...