Råsyltet rabarber

Råsyltet rabarber

Råsyltet rabarber et sommer hit som topping på min morgenmad, når haven bugner af de friske og syrlige røde stængler.VIRKELIG nem at lave – love it. RÅSYLTET RABARBER: Ingredienser:4-5 stængler rabarber, 85 gram sukker, 2 dl. vand. , ½ citron, 1 vaniljestang...
Syltede rødløg

Syltede rødløg

Jeg er vild med nem mad der giver et ekstra pift – jeg kalder det MAD MED X FACTOR.Små fif der hæver menuen fra at være noget sædvanligt til noget særligt – UDEN at man har brugt en evighed i køkkenet. Syltede rødløg er en af mine favoritter. SYLTEDE RØDLØG 2...
Hvid gløgg

Hvid gløgg

At værne om den gode smag er også vigtigt når vi kaster os ud i julemånedens fristelser – Vælg kvalitet og drop ligegyldighederne. En af vore familie traditioner i julemåneden, er dovne adventsdage med eftermiddags hygge i sofaen – gerne i selskab af et...
Solskinssmoothie

Solskinssmoothie

Jeg laver smoothie af både frisk og frossen frugt og grønt.Jeg tilsætter altid lidt sundhedsmæssigt kræs som fx ingefær, gurkemeje, avocado og krydderurter ( mynte er min favorit ). Den våde base kan være juice, yoghurt, mandelmælk …alt efter hvad køleskabet...
Kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe

Her få du min variant med den elskede og frygtede kartoffel. Lad dig ikke skræmme af piskefløde og bacon. Nyd i stedet at din horisont ikke er begrænset til få skudsikre madvalg. Det er tilsat i en mængde der lige cremer suppen af og giver et crunchy finish. Når de...